Oh Magic

Gjestepill fra Simon Mayer / Kopf Hoch (AT/BE) i samarbeid med Teaterhuset Avant Garden

Spilles på Studioscenen

14.9.18 - 15.9.18

Varighet

Ca. 1 time. Forestillingen spilles uten pause.

Priser

Ordinær: 200,- Honnør: 130,- Barn / student: 130,- Grupper over 10: 200,-

Magien i den teknologiske utviklingen møter lengselen etter sammenheng og tradisjon

Magi er den hemmelige, mystiske kunnskapen om makten som finnes i handlinger, bevegelser og besvergelser. Magien er både truende og forlokkende. I Oh magic møtes teatermagi, robotmagi og naturmagi i et forsøk på å forsone menneskene i sin dobbelte tilværelse av gamle tradisjoner og ritualer på den ene siden, og den nye vidunderlige verden av maskiner og roboter på den andre.

Simon Mayer er en artist, koreograf og musiker fra Østerrike. Oh magic er en menneske-og-maskin-forestilling, en konsert, framført av artister og roboter. Instrumentene anvendes på tenkelige og utenkelige måter og blir til dans og lydverdener, og de framfører et stykke mekanisk og visuell kunst på scenen. Det blir en lek mellom kropp og teknikk, musikk og dans, i søken etter en ny harmoni.

Å søke etter det autentiske er å ønske å være tro mot seg selv. Simon Mayer søker etter noe autentisk i sjamaniske ritualer, i transen, i folkekulturens gjentakende tradisjoner, så vel som i abstrakt samtidsdans og eksperimentell musikk. I forestillingen føres kraften i den teknologiske magien sammen med en undrende og åpen lek fram til en fortryllende samhandling.

Billettene selges av Teaterhuset Avant Garden.
Kjøp billetter her.

 


Velkommen til Bastard 2018– Trondheim internasjonale scenekunstfestival!

11.–16. september 2018 arrangerer Teaterhuset Avant Garden Bastard – Trondheim internasjonale scenekunstfestival for syttende gang (for åttende gang i fullskala festivalformat)!

Norske og internasjonale kunstnere dukker opp på scener på Teaterhuset Avant Garden, Trøndelag Teater, Verkstedhallen, Olavshallen, Rockheim og flere steder rundt om i byen.

Les mer om Bastard 2018