Pressemeldinger

Glassmenasjeriet av Tennessee Williams på Trøndelag Teater (19. september)

Tennessee Williams’ Glassmenasjeriet er et av verdens mest spilte teaterstykker og nå er det en spennende kvartett skuespillere som skal gestalte de klassiske rollekarakterene Tom (Vetle Bergan), Amanda (Anne Krigsvoll), Laura (Ragne Grande) og Jim (Jon Lockert Rohde). I stram regi ved Johannes Dahl og i Nia Damerell scenografi og stilriktige kostymer skal vi tilbake til 1930-tallet, en tid preget av børskrakk og økonomisk depresjon. Glassmenasjeriet er en poetisk og brutal ærlig forestilling om en families skjørhet – og smerten ved å svikte dem man er mest glad i.

Les mer

Vildanden – Seltuns storsatsning på Trøndelag Teater (11. september)

Lørdag 23. september er det klart for teatersjef Kristian Seltuns åttende Ibsen-produksjon på Trøndelag Teater. Vildanden er omtalt som et av verdens beste skuespill og forventningene blir ikke mindre når Runar Hodne står for regi og scenografi ivaretas av Serge von Arx.

Les mer

Ekstraforestillinger av Cohen ganger ti med nye matopplevelser (06. september)

Kombinasjonen av utsøkt mat og god underholdning er tydeligvis noe publikum vil ha og teatersjef Kristian Seltun har derfor omrokert på spilleplanen og funnet plass til elleve nye Cohen ganger ti-opplevelser.

Les mer

Panikk i kulissene åpner høstsesongen på Trøndelag Teater (28. august)

Panikk i kulissene av Michael Frayn åpner høstsesongen og er premiereklar lørdag 2. september.

Les mer

Gutten på stranda – ny musikkvideo fra Rasmus og Verdens Beste Band (31. mai)

I forbindelse med Rasmus og Verdens Beste Band sitt 10 årsjubileum og plateutgivelsen Banjo på badet har Rasmus Rohde gitt ut tre musikkvideoer, en av dem med tittelen Gutten på stranda. Gutten på stranda er en alvorlig sang om båtflyktningene fra Syria. En sang om et viktig og vanskelig tema som berører oss alle, også barna.

Les mer
Your browser is too old to view this site properly. You will need to install any modern web browser in order to see this page properly.