Pressemeldinger

Fem unge dramatikere straks premiereklare på Trøndelag Teater (16. mai)

Mandag 22. mai kl. 18.30 er det klart for fem urpremierer på Trøndelag Teater. Prosjektet Unge dramatikere gjennomføres for sjette gang og er blitt et prosjektet vi er stolte av.

Les mer

Utsettelse og ny premieredato for Panikk i kulissene på Trøndelag Teater (15. mai)

Tro det eller ei – det er faktisk panikk og full forvirring i forviklingskomedien Panikk i kulissene på Trøndelag Teater. Vi må derfor flytte premieren fra 27. mai til 2. september.

Les mer

Vi inviterer til bursdagsfeiring og plateslipp på Trøndelag Teater (08. mai)

Rasmus og Verdens Beste Band feirer 10 års jubileum og det skal de gjøre til gangs med både ny plate Banjo på badet (Grappa) og ny musikkforestilling Rasmus og verdens beste bursdag.

Les mer

Jonas og kroppen av Trond Viggo Torgersen på Trøndelag Teater (02. mai)

Fra mandag 8. mai er det klart for Jonas og kroppen av Trond-Viggo Torgersen på Studioscenen.

Jonas og kroppen er en forestilling om Jonas som snart blir ni år. Kroppen hans opplever en rekke traumatiske hendelser, og vi får bli med på reisen fra å være en frisk gutt til å gå gjennom sykdom og skader. Lege, underholdningsmann og forfatter Trond-Viggo Torgersen er manusforfatter for Jonas og kroppen. Han er også stemmeskuespiller for alle karakterene.

Les mer

To om Fo med Frode Rasmussen og Hans Petter Nilsen på Trøndelag Teater (27. april)

Møt Frode Rasmussen og Hans Petter Nilsen til en samtale om Dario Fo lørdag 13. mai kl 12.00 på Studioscenen. Det ryktes at herrene vil utfordre hverandre til Fo-kamp. Den italienske teaterkunstneren Dario Fo (1926 – 2016) hadde stor påvirkning på det moderne politiske teatret. I Norge er det særlig Frode Rasmussen som er kjent […]

Les mer
Your browser is too old to view this site properly. You will need to install any modern web browser in order to see this page properly.