Nyhetsarkiv

Utsatt premiere for Panikk i kulissene (15. mai)

Tro det eller ei - det er faktisk panikk og full forvirring i forviklingskomedien Panikk i kulissene på Trøndelag Teater. Vi må derfor flytte premieren fra 27. mai til 2. september.

Komedien Panikk i kulissene av Michael Frayn er et meget utfordrende og innfløkt teaterstykke som må sitte som et skudd for å være brilliant og morsomt. Trøndelag Teater er kjent for å produsere forestillinger av høy kvalitet og teatersjef Kristian Seltun har denne gangen sett seg nødt til å bytte regissør og utsette premieren. Skuespiller Øyvind Brandtzæg, som skulle spille rollen som «regissøren» i stykket, trer ned fra scenen overtar som virkelig regissør for å få Panikk i kulissene ferdigstilt til premiere lørdag 2. september kl 19.30.

Les mer

Forestillingen To om Fo avlyst (12. mai)

Ingen samtale om Dario Fo på Studioscenen på lørdag.

Morgendagens arrangement To om Fo må dessverre avlyses på grunn av sykdom. Robin Hood – Rai Rai i Sherwoodskogen går som planlagt.

De som har kjøpt billetter bes ta kontakt med teatrets billettluke for refusjon av billettene.

Les mer

Begynnelser til Nationaltheatret i juni (8. mai)

Spilles under Heddadagene 9. og 10. juni.

Når man forener kreftene til tre aktører, som er fra absolutt øverste hylle innenfor sine respektive kunstfelt i hele landet – ja, da skjønner man at man sitter på en sjangeroverskridende kruttsalve. Under Heddadagene fremføres vår kritikerroste forestilling Begynnelser to ganger på Nationaltheatrets hovedscene.

Kjøp billetter her.

 

Les mer

Teater Manu gjester oss denne uka (8. mai)

Jonas og kroppen - familieforestilling på tegnspråk.

Jonas og kroppen er en forestilling om Jonas som snart blir ni år. Kroppen hans opplever en rekke traumatiske hendelser, og vi får bli med på reisen fra å være en frisk gutt til å gå gjennom sykdom og skader.

Vi skal gjennom en animert historiefortelling utforske kroppens indre, og bli kjent med hvor fantastisk maskineriet vårt egentlig er. Lege, underholdningsmann og forfatter Trond-Viggo Torgersen er manusforfatter for Jonas og kroppen. Han er også stemmeskuespiller for alle karakterene!
Forestillingen spilles tom. torsdag 11. mai.
Les mer

Nypremiere Cohen ganger ti (6. mai)

Hallbjørn Rønning og musikalske venner er tilbake i Theatercaféen fra 6. mai.

Forestillingen gikk for fulle hus i høst, og vi er glade for å presentere nye forestillinger nå i vår. Billettene ble tidlig revet bort. Kun ledige billetter igjen til 11. mai, 1., 2. og 7. juni.

Les mer om forestillingen her.

Les mer
Your browser is too old to view this site properly. You will need to install any modern web browser in order to see this page properly.