previous next
previous
next
Video thumbnail
play

Evig søndag

av Linnéa Myhre
21.1.17 - 11.3.17 | Studioscenen

PRISER

Ordinær: 225,-
Honnør: 195,-
Barn/Student: 125,-
Grupper over 10: 195,-

Søndag er den lengste dagen i uka

«Jeg sender SMS’er til vennene mine om at jeg har fått nervøst sammenbrudd. Ingen reagerer lenger, for jeg gjør det samme hver søndag»

Linnéa er en av de mest kjente bloggerne i landet, hun pryder forsidene av ukeblader og blir invitert til talkshows på TV. Samtidig beveger hun seg i en ned-adgående spiral, hvor hun stadig blir dårligere av spiseforstyrrelser og depresjon. Hun vet ikke hvordan hun skal fordrive tiden, søndager er verst. Hun tråler Oslos gater og venter på neste måltid og på at dagen skal ta slutt. Sykdommen får stadig større makt over henne. En av vennene hennes tilbyr henne å ta over psykiateren sin, og hun griper sjansen. Hun får time hos psykiateren Finn. Blir dette et vendepunkt?

Linnéa Myhre sin roman Evig søndag er utgangspunktet for denne forestillingen. Boken, som følger utviklingen gjennom ett år i Linnéa sitt liv, ble en bestselger da den kom ut i 2012.

Evig søndag er en brutalt ærlig og selvutleverende fortelling full av ironi og svart humor. Det handler om spiseforstyrrelser og depresjon, men mest av alt om et ungt menneske som lengter etter kjærlighet og anerkjennelse.

 

VARIGHET

Ca. 1 time 25 minutter. Spilles uten pause.

ANSVARLIGE

Regi og bearbeidelse Trine Wiggen
Scenografi og kostymer Ingrid Tønder
Lysdesign Steffen Telstad

Hva pressen skriver

Lavmælt, men desperat, sterk og troverdig rapport fra generasjon prestasjon
– Det er litt av en jobb å formidle dette på en troverdig og dynamisk måte. Men det fikser Hindrum med glans
Ole Jacob Hoel
Adresseavisen

– Troverdig nærbilde av en tankesykdom
– «Evig søndag» er beskrivende, den er ikke analytisk. Dette er forstillingens styrke
Lillian Bikset
Dagbladet

– Linnéa Myhres bok «Evig søndag» blir både tragisk og komisk på scenegulvet
– full av friske innspill
– Terningkast 5
Guri Hjulstad
Trønder-Avisa

– Linnéa Myhre gir oss et innblikk i sine innerste tanker, noe Lina Hindrum får fram på en treoverdig, naturlig og nesten banal måte med sterk støtte av Øyvind Brandtzæg som turnerer et sett ulike roller
– Trine Wiggen har et trygt grep om regien
– Om forestillinga oppleves som mørk og dyster, så er den absolutt utgangspunkt for gode samtaler og dypere innsikt om problemet.
Audhild Øye
Avisa Sør-Trøndelag

Array
(
)
Your browser is too old to view this site properly. You will need to install any modern web browser in order to see this page properly.