To premierer i dag

To premierer i dag

Det er travle tider på Trøndelag Teater. I dag er det endelig premiere på Jonas Corell Petersens versjon av Wolfram Lotz’ Det latterlige mørke.

Vi skal inn i den afghanske jungelen (!) der vi følger to soldater (Håkon Ramstad og Kenneth Homstad) på leting etter den utilregnelige oberstløytnant Deutinger (Ragne Grande). På reisen inn i mørket møter de en fisker utdannet i pirateri fra Høyskolen i Mogadishu, en selger fra Balkan og andre vittige og vanvittige personer.

Vi kan love en latterlig og mørk opplevelse!

På Studioscenen starter vi i dag med Shakespeares samlede verker – i form av gjestespillet Complete Works: Table Top Shakespeare fra det britiske kompaniet Forced Entertainment. 36 ulike forestillinger spilles i løpet av ni dager. Størst opplevelsesverdi får du av å se flere forestillinger, gjerne på samme kveld! Billettene koster kr. 80,- pr. forestilling.

Kongen og dronningen er salt- og pepperbøsser, prinsen en vase. Budbringeren en vannflaske og scenen et enkelt kjøkkenbord. Og bak bordet? Der sitter én skuespiller og orkestrerer objektene alene, kun med historiefortellingens rå kraft.

Hvert av Shakespeares stykker blir unnagjort på rundt tre kvarter. En oversikt over når de ulike stykkene spilles finner du her: https://www.trondelag-teater.no/forestillinger/complete-works-table-top-shakespeare

Vi sier som vanlig tvi-tvi til alle involverte både på Gamle Scene og Studioscenen.