Teatersamtalen

Teatersamtalen

Bli med på Teatersamtalen, onsdag 2. mai . Vi som samtaler er NTNU, Turneteatret i Trøndelag, Teaterhuset Avant Garden og Trøndelag Teater.

– Panelsamtale i forbindelse med forestillingen TALOS – av Arkadi Zaides (BY/IL)
Samtalen vil bli holdt på engelsk. Gratis inngang.

Tid: Onsdag 2. mai 18.30 – 19.30
Sted: “Kulturtorget” på Trondheim folkebibliotek / Litteraturhuset i Trondheim

I Europa jobber vi på spreng med å beskytte grensene våre. Samtidig forsøker stadig nye flyktingestrømmer å ta seg inn over grensene. For hvert forsøk på å sperre folk ute, finner folk nye strategier for å ta seg forbi.

4. og 5. mai vises dansekunstner Arkadi Zaides foredragsaktige stykke TALOS, om digital grenseovervåkning i møte med mennesker på flukt på Teaterhuset Avant Garden. I Teatersamtalen 2. mai inviterer vi til en spennende og brennaktuell panelsamtale knyttet til tematikken som tas opp i denne forestillingen.

Velkommen til en samtale om kunstig intelligens, om bruk og misbruk, om mennesker og teknologi og om kunsten i møte med verden der ute!

Ordstyrer for samtalen vil bli annonsert senere.
Panelet består ellers av:

Arkadi Zaides, dansekunstner fra Israel. Han har før laget forestillinger der han har belyst eget lands rolle i okkupasjonen av vestbredden og hvordan strukturell vold påvirker kroppen.

Axel Tidemann har doktorgrad i kunstig intelligens, og jobber som forsker i Telenor Research.

Einar Duenger Bohn er filosof, med blant annet etikk og kunstig intelligens som spesialfelt.

“Teatersamtalen” er et samarbeid mellom Trøndelag Teater, Teaterhuset Avant Garden, Turnéteatret i Trøndelag og Program for drama og teater @ IKM – Institutt for kunst- og medievitenskap, NTNU.