Nytt år og ny repertoarkatalog fra Trøndelag Teater

Nytt år og ny repertoarkatalog fra Trøndelag Teater

Nytt år, ny teatersjef og nye teatermuligheter. Teatersjef Elisabeth Egseth Hansen har satt sammen et variert program for 2019. Et repertoar som spenner vidt, fra nyskrevet musikal til  rykende ferske dramatiseringer av kjente klassikere. Først ute er musikalen Tordenskjold – alle tiders trønder med urpremiere 26. januar. Skrøniken om Tordenskjold skal alternere på Hovedscenen med Eugene O’Neills Lang dags ferd mot natt. Sistnevnte forestilling får premiere 23. mars.

Det latterlige mørke av Wolfram Lotz, som er inspirert av Josephs Heart of Darkness,  tar oss med på en vandring dypt inn i den afghanske jungelen på Gamle Scene fra 7. februar. Og på Studioscenen spiller vi fortsatt Alt jeg ikke husker av Jonas Hassen Khemiri. Siste forestilling og mulighet er 18. januar. 

Første Førsnakk i år skjer 9. januar kl. 18.00 og er et møte med tidligere politioverbetjent og leder for Team Forebyggende, Jan Erik Haugdal, i forbindelse med Alt jeg ikke husker. Haugdal vil fortelle om arbeidet politiet gjør ved og rundt en ulykke. Hva er en rekonstruksjon? Hvordan samler de informasjon fra øyenvitner? Hvem eier sannheten?

 

Velkommen i teatret!