oslo

Gjestepill fra Mette Edvardsen (NO) i samarbeid med Teaterhuset Avant Garden

Spilles på Teaterkjelleren

20.9.17 - 21.9.17

Varighet

60 minutter. Spilles uten pause

Priser

Ordinær: 200,- Honnør: 130,- Barn / student: 130,- Grupper over 10: 200,-

Mette Edvardsen er en mester i å skape nye verdener gjennom ord og bevegelse. I sine tilsynelatende enkle og minimalistiske – og svært sjarmerende – prosjekter, lokker hun forestillingsevnen vår ut i arbeid.  

I tidligere prosjekter har hun lånt ut mennesker som «levende bøker» på biblioteket, og tryllet ikke-eksisterende objekter frem på scenen – og bort igjen – gjennom språk og bevegelse. Denne gangen frembringer hun nærvær og fantasi ved å ta absolutt hele scenerommet i bruk. Og til forskjell fra tidligere produksjoner er det ikke lenger bare utøveren som står i sentrum for det som skal skje. I Teaterkjelleren byr vi på en sympatisk og tankevekkende forestillingsopplevelse for folk i alle aldre – så lenge du fortsatt har forestillingsevnen i behold!

oslo er en Teaterhuset-Avant-Garden-co-produksjon. Vi har arbeidet med Mette Edvardsen flere ganger tidligere, og vist Time has fallen asleep in the afternoon sunshine (vår 2013) Black (høst 2012), No Title (vår 2014) og We to be (høst 2015). For sistnevnte ble Edvardsen – som første dansekunstner – tildelt den nasjonale Ibsenprisen!