Mercurial George

Gjestepill fra Dana Michel (CA) i samarbeid med Teaterhuset Avant Garden

Spilles på Teaterkjelleren

22.9.17 - 23.9.17

Varighet

60 minutter. Spilles uten pause

Priser

Ordinær: 200,- Honnør: 130,- Barn / student: 130,- Grupper over 10: 200,-

Dana Michel har utført en arkeologisk utgraving på seg selv. Nå vasser hun ustøtt gjennom restene av sitt eget avfall – på jakt etter fotfeste. 

Full av frekkhet og utemmet fantasi, har den kanadiske koreografen og danseren Dana Michel allerede begeistret publikum i en rekke land. I 2014 besøkte hun Bastard med forestillingen Yellow Towel, nå kommer hun med oppfølgeren Mercurial George. Der har hun rett og slett funnet opp sitt eget kroppsspråk, etter å ha utforsket sin egen etniske og kulturelle identitet og marginalitet.

I et bisart, men vittig univers, gjennomsyret av barndommens naivitet og hellige mysterier, vakler Michel gjennom restene av seg selv. På jakt etter svar kjemper hun for balanse, og prøver å finne fotfeste mellom turkis deig, kjøkkenredskaper, leker, poser, mikrofoner og andre objekter som fyller scenen. Det ubehagelige og merkelige, og forholdet til sin egen etnisitet og identitet, er sentrale tema hos Michel, som beskriver Mercurial George som ”another ground to test skins that belong to me”.